Nyheter og Debatt

NTG-U TIL TROMSØ

NTG Tromsø har i flere år vurdert å starte opp NTG-U. Nå i 2016 er det på nytt i fokus. Er NTG U veien å gå? Sture Grønli, sportsdirektør ved NTG Tromsø, forteller at de ønsker å starte opp NTG U for å "stimulere til trening og konkurranseglede."

Høyres valgløfter var bare valgflesk til godtroende Tromsværinger!

I april i 2013 kom Erna Solberg med dette utsagnet: "Hvis vi overtar regjeringskontorene etter valget vil vi bruke fem milliarder kroner på en veipakke i Tromsø-regionen". Dette utsagnet skapte selvfølgelig store positive reaksjoner blant innbyggerne i Tromsø, og bidro med all sannsynlighet til resultatet for Høyre ved Stortingsvalget i 2013. Når vi i dag ser på veiene i og rundt Tromsø, så kan vi stille oss spørsmålet; Har Erna Solberg utnyttet håpefulle Tromsøværinger?

Kronikk -samlingslivet

"Midt i september var det duket for stor fest, bedre kjent som kretssamling i Nordreisa..."

JODEL - HVA BLIR DET EGENTLIG BRUKT TIL?

Netthat er den verste formen for mobbing, og det foregår hver dag over hele verden. Men hvor foregår egentlig netthat?

Kunstgressgenerasjonen

Norge har de siste årene produsert en rekke spillere som går under den såkalte kategorien «Kunstgressgenerasjonen». Spillere som Martin Ødegaard, Mats Møller Dæhli og Karoline Grand Hansen er alle rappbeinte og tekniske individualister som holder verdensklasse på dette området. Mange talenter som dette faller igjennom, ifølge eksperter.


© 2016 Top of Tromsø, Stadionvegen 7, 9007 Tromsø
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang