NTGs Idretter

Elevene sine presentasjoner av sin idrett

Sportsnyheter

Da Per-Mathias Høgmo overtok jobben som sjef for herrelandslaget i fotball, lå Norge på 30.plass på FIFA-rankingen. Nå ligger de på 70.plass. Hva har skjedd?

Den Lange veien tilbake

Åtte måneder på sidelinjen. Hardt arbeid, nedturer, oppturer og skuffelse. Hvordan var det for Mikael å komme tilbake til den hektiske skole og treningshverdagen? Hos oss forteller Mikael Lange åpenhjertig sin historie om veien tilbake på fotballbanen.

Fra NTG til storlag i Tyskland

Stortalentet Brian Stangnes Kjeldsberg har tidligere gått på NTG Tromsø sin fotballinje. Nå spiller han for storklubben Kaiserslautern. Veien dit har vært tøff, spesielt med det å tilpasse seg et nytt miljø når alt rundt deg går på tysk. Så hvorfor er det egentlig viktig å kunne fremmedspråk for en toppidrettsutøver?

TIL utviklingsavdeling har oppover årene utviklet mange egne spillere og er blant de beste i Norge på talentutvikling. De siste årene har TIL hatt spillere på nesten alle de aldersbestemte landslagene.

Fløyas damelag rykket opp til 1. divisjon sist sesong og var dermed tilbake til spill i allnorsk fotball etter ett år i 2. divisjon. Laget var tippet til å rykke ned igjen og det var få som hadde tro på at de skulle klare å etablere seg i divisjonen, men kritikerne har virkelig fått noe å tenke på.

Ungdommens toppidrettsuke

Etter ett års pause er Ungdommens toppidrettsuke tilbake, og arrangeres nå for femte gang! UTU har vært en tradisjon, og NTG er stolte av å nok en gang presentere Nord-Norges eneste Toppidrettsuke.

Kristian Vatne (15) har allerede markert seg som et stort friidrettstalent. Til vinteren vil han gjøre det like bra i skisporet. 

© 2016 Top of Tromsø, Stadionvegen 7, 9007 Tromsø
Drevet av Webnode
Lag din egen hjemmeside gratis! Denne nettsiden ble laget med Webnode. Lag din egen nettside gratis i dag! Kom i gang